Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Σε άνοδο για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα βρίσκεται η κρυπτο-αγορά

  • Home
  • Crypto News
  • Σε άνοδο για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα βρίσκεται η κρυπτο-αγορά

Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων συμβαδίζουν με τις αυξήσεις των παραδοσιακών αγορών, καθώς ο τεχνολογικός Nasdaq και ο S&P 500, ο οποίος έχει μια τεχνολογική συνιστώσα, σημείωσαν άλμα 3,4% και 2,6%, αντίστοιχα, εν μέσω συνεχιζόμενων ανησυχιών για τον πληθωρισμό και το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας.

Έτσι, οι επενδυτές άρχισαν να επιστρέφουν με προσοχή στα πιο ριψοκίνδυνα περιουσιακά στοιχεία, στέλνοντας το bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα υψηλότερα για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Το πόσο θα διαρκέσει αυτή η μίνι άνοδος, ωστόσο,  μένει να φανεί.

Bitcoin (BTC)

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς διαπραγματευόταν πρόσφατα πάνω από τα 19.600 δολάρια, σημειώνοντας άνοδο περίπου 1,93% τις τελευταίες 24 ώρες, παρασυρόμενο από μια ευρύτερη, πιθανώς προσωρινή, υιοθέτηση των πιο παραδοσιακών αγορών.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ether σημείωσε επίσης περίπου την ίδια άνοδο και άλλαζε χέρια και πάλι σήμερα λίγο πάνω από τα 1.300 δολάρια.

Άλλα σημαντικά altcoins πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο πράσινο, με τα Cosmos (ATOM) και Polygon (MATIC) να συγκαταλέγονται μεταξύ των μεγαλύτερων κερδισμένων, το καθένα με άνοδο περίπου 6% και 8% αντίστοιχα. Το Quant (QNT), από την άλλη, το οποίο σημείωνε διψήφια άνοδο χθες, σήμερα σημειώνει πτώση 7%.

Συνεχίζεται η υπόθεση της πτωχευμένης Three Arrows Capital

Οι συνέπειες της κατάρρευσης του πτωχευμένου πλέον κρυπτογραφικού hedge fund, Three Arrows Capital, συνεχίστηκαν με τους εκκαθαριστές της υπόθεσης να ζητούν άδεια να επιδώσουν κλητεύσεις στους συνιδρυτές της εταιρείας Su Zhu και Kyle Davies με εναλλακτικά μέσα, σύμφωνα με δικαστική κατάθεση την Παρασκευή.

Η Επιτροπή Εμπορευματικών Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (CFTC) και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) εξετάζουν τώρα αν η εταιρεία παραβίασε τους κανόνες παραπλανώντας τους επενδυτές σχετικά με τον ισολογισμό της και την άρνηση της εγγραφής της στους δύο οργανισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.