Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Τα κρυπτονομίσματα βυθίζονται καθώς οι μετοχές ανεβαίνουν

  • Home
  • Crypto News
  • Τα κρυπτονομίσματα βυθίζονται καθώς οι μετοχές ανεβαίνουν

Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων αντιτάχθηκαν στις αγορές μετοχών, οι οποίες αυξήθηκαν για δεύτερη συνεχή ημέρα με τους τεχνολογικούς Nasdaq, S&P 500 και Dow Jones να σημειώνουν άνοδο περίπου μιας ποσοστιαίας μονάδας εν μέσω ενθαρρυντικών εκθέσεων κερδών τρίτου τριμήνου από διάφορες πολυεθνικές.

Bitcoin (BTC)

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς διαπραγματευόταν πρόσφατα λίγο πάνω από τα 19.200 δολάρια, σημειώνοντας πτώση 1,8% τις τελευταίες 24 ώρες. Εξακολουθεί, βέβαια, να παραμένει εντός των ορίων των 19.000-21.000 δολαρίων στο οποίο το βλέπουμε να κινείται τις τελευταίες εβδομάδες.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ether (ETH) ακολούθησε μια παρόμοια πορεία, πέφτοντας για λίγο πάνω από την πρόσφατη στήριξη των 1.300 δολαρίων πριν ανακάμψει αργότερα μέσα στην ημέρα, με πτώση 2% από τη Δευτέρα.Άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα με κεφαλαιοποίηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια πέρασαν μεγάλο μέρος της ημέρας σε διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου, με το Ripple (XRP) και το Cardano (ADA) να υποχωρούν κατά περίπου 2,5%, ενώ και το Quant (QNT) συνεχίζει την κατηφόρα, με πτώση άνω του 4% και σήμερα.Το Uniswap (UNI) και το Monero (XMR) φαίνεται να είναι από τα λίγα altcoins που σημείωσαν άνοδο άνω του 4% και 2%, αντίστοιχα.

To νεολανσαρισμένο Aptos μονοπωλεί το ενδιαφέρον των κρυπτο-επενδυτών

Όλα τα φώτα της κρυπτογράφησης ήταν στραμμένα στην πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης του Aptos, η οποία είδε τους επενδυτές να πιέζουν το token προς τα κάτω κατά σχεδόν 34% μόνο την πρώτη ώρα διαπραγμάτευσης.

Αλλά αν υπάρχει ένα πράγμα που λειτουργεί όπως διαφημίζεται, αυτό είναι οι συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο στο Aptos. Τα δεδομένα από τους block explorers δείχνουν ότι το TPS έχει ήδη ξεπεράσει τα 25, και ανεβαίνει τις πρώτες ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets