Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Έσπασε και πάλι το φράγμα των 20.000 δολαρίων το bitcoin – Ανεβαίνουν σύσσωμα τα crypto

  • Home
  • Crypto News
  • Έσπασε και πάλι το φράγμα των 20.000 δολαρίων το bitcoin – Ανεβαίνουν σύσσωμα τα crypto

Στο πράσινο βρίσκεται ολόκληρη η κρυπτο-αγορά με διψήφια κέρδη σε μεγάλα altcoins, ενώ η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτογράφησης αυξήθηκε κατά 4% και ξεπερασε το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, ένα επίπεδο που είχε παρατηρηθεί τον Αύγουστο.

Bitcoin (BTC)

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς φαίνεται πως άφησε πίσω του την στήριξη των 19.000 δολαρίων, στην οποία είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες εβδομάδες όπου το είδαμε να δείχνει την χαμηλότερη αστάθεια τα τελευταία 2 χρόνια, και προχωράει ολοταχώς πάνω από τα 20.600 σημειώνοντας άνοδο άνω του 7% από χθες.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ΕΤΗ σημειώνει και αυτό εκπληκτική άνοδο άνω του 14% από χθες, καταφέρνοντας και αυτό να ξεφύγει από το επίπεδο των 1.300 δολαρίων όπου ήταν παγιδευμένο τις τελευταίες εβδομάδες, για να ξεπεράσει σήμερα τα 1.500.

Η ανοδική τάση των δύο μεγαλύτερων κρυπτονομισμάτων έχει συμπαρασύρει και τα altcoins τα οποία φαίνεται να κάνουν πάρτυ σήμερα στο ψηφιακό ταμπλό. Πέραν του ΕΤΗ, τα Solana (SOL), Cardano (ADA), Polkadot (DOT) και Uniswap (UNI) σημειώνουν διψήφια άνοδο.

Το Ηνωμένο Βασίλειο ψηφίζει υπέρ της αναγνώρισης των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης ως ρυθμιζόμενων χρηματοπιστωτικών μέσων

Η Βουλή των Κοινοτήτων συνεδρίασε την Τρίτη για την ανάγνωση του προτεινόμενου νομοσχεδίου για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και αγορές, το οποίο καλύπτει σε γενικές γραμμές την οικονομική στρατηγική του Ηνωμένου Βασιλείου μετά το Brexit. Οι νομοθέτες εξέτασαν μια τροποποίηση που πρότεινε ο κοινοβουλευτικός Andrew Griffith για να συμπεριληφθούν τα κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία στο πεδίο εφαρμογής των ρυθμιζόμενων χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στη χώρα.

Η τοπική βιομηχανία κρυπτογράφησης, η οποία χαιρέτισε πρόσφατα την είδηση του διορισμού του Rishi Sunak ως νέου πρωθυπουργού της χώρας, είναι έτοιμη να χαιρετίσει και τις προσπάθειες για την ευρεία νομική αναγνώριση των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Το νομοσχέδιο για τις αγορές – και κατ’ επέκταση οι κανόνες για τα stablecoin – εισήχθη κατά τη διάρκεια της θητείας του Sunak ως υπουργού Οικονομικών στην κυβέρνηση του Boris Johnson.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.