Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Η Binance υποχωρεί από την συμφωνία με την FTX στέλνοντας την κρυπτο-αγορά σε νέες αποχρώσεις του κόκκινου

  • Home
  • Crypto News
  • Η Binance υποχωρεί από την συμφωνία με την FTX στέλνοντας την κρυπτο-αγορά σε νέες αποχρώσεις του κόκκινου

Οι μετοχές που είναι εκτεθειμένες σε κρυπτονομίσματα συνέχισαν την Τετάρτη τη βουτιά τους εν μέσω ανησυχιών γύρω από την οικονομική υγεία της FTX, καθώς η Binance επιβεβαίωσε χθες το απόγευμα ότι απέσυρε τις προθέσεις της για την αγορά του αντίπαλου ανταλλακτηρίου FTX.

Bitcoin (BTC)

Καθώς άνοιξαν οι ασιατικές αγορές, το BTC διαπραγματευόταν περίπου στα 16.200 δολάρια, σημειώνοντας πτώση σχεδόν -11% σε σχέση με τις προηγούμενες 24 ώρες, αλλά σημαντική βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, όταν φαινόταν να κατευθύνεται προς τα 15.000 δολάρια. Έτσι, συνεχίστηκε η πτωτική τάση του bitcoin αυτή την εβδομάδα μετά την ταχεία διάλυση του γίγαντα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων FTX.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ether ακολούθησε παρόμοιο μοτίβο, πέφτοντας κάτω από τα 1.100 δολάρια για πρώτη φορά από τα μέσα του καλοκαιριού, πριν ανακτήσει ένα μικρό κομμάτι του χαμένου εδάφους, άλλαζε πρόσφατα χέρια περίπου στα 1.175 δολάρια, χάνοντας περισσότερο από -12% από την Τρίτη, την ίδια ώρα.

Άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα συνέχισαν να πέφτουν για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, με το SΟL να δέχεται το μεγαλύτερο πλήγμα με νέα πτώση άνω του -26% σήμερα, έχοντας χάσει πάνω από το 60% της αξίας του σε μόλις 4 μέρες, καθώς οι επενδυτές ανησυχούσαν για κάθε εξέλιξη σε έναν κλάδο που έχει ήδη κλονιστεί από τις συμφορές των – κάποτε – κολοσσών κρυπτογράφησης Terraform Labs, Three Arrows Capital και Celsius Network.

Το εγγενές token του FTX (FTT) σημείωσε νέα πτώση άνω του -41% σήμερα, με την τιμή του να έχει πέσει κάτω από τα 3 δολάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.