Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Οι παραδοσιακές αγορές μένουν ανεπηρέαστες εν μέσω νέων εξελίξεων στην υπόθεση της FTX

  • Home
  • Crypto News
  • Οι παραδοσιακές αγορές μένουν ανεπηρέαστες εν μέσω νέων εξελίξεων στην υπόθεση της FTX
dashboard

Οι παραδοσιακές αγορές φαίνεται πως έχουν μείνει ανεπηρέαστες – σε αντίθεση με αυτήν των κρυπτονομισμάτων – από τη θεαματική κατάρρευση της FTX και τις καθημερινές αποκαλύψεις για την κακοδιαχείρισή της. Την Κυριακή, επιπλέον, όποιος βρισκόταν πίσω από την επίθεση στο ανταλλακτήριο αξίας 600 εκατομμυρίων δολαρίων στις 11 Νοεμβρίου, είχε αρχίσει να ανταλλάσσει ether αξίας εκατομμυρίων δολαρίων με Ren Bitcoin (renBTC), ένα token που αντιπροσωπεύει το bitcoin σε άλλες αλυσίδες μπλοκ.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin υποχώρησε πρόσφατα άνω του 3% τις τελευταίες 24 ώρες, αν και κατάφερε να διατηρηθεί για 12η συνεχή ημέρα πάνω από την πιο πρόσφατη στήριξη των 16.000 δολαρίων, την οποία έχει τιμήσει.

Ethereum (ETH) και Altcoins

To ether διαπραγματευόταν πρόσφατα κάτω από την πιο πρόσφατη στήριξη των 1.200 δολαρίων και είχε πτώση πάνω από 6% το τελευταίο 24ωρο. Το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε αξία αγοράς έχει σημειώσει πτώση σχεδόν 10% από το υψηλό του στα 1.275 δολάρια την περασμένη εβδομάδα.

Άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα βούτηξαν βαθιά στο κόκκινο, με το νόμισμα των οπαδών των αθλημάτων CHZ να σημειώνει πτώση άνω του 14%. Το CHZ και τα tokens οπαδών για τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου είχαν σημειώσει άνοδο πρόσφατα εν μέσω ευφορίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο ξεκίνησε την Κυριακή με το Εκουαδόρ να νικά τον διοργανωτή Κατάρ. Το δημοφιλές memecoin DOGE, καθώς και το token CRO της Crypto.com, σημείωσαν επίσης πτώση άνω του 10%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.