Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ουδέν νεώτερο από το μέτωπο

Ως μη γενόμενη η πρώτη συνεδρίαση της χρηματιστηριακής εβδομάδας, καθώς η επίσημη αργία στη Wall Street την Πέμπτη (και observance την Παρασκευή) λόγω της Ημέρας Ευχαριστιών καθήλωσε το σύνολο των χρηματιστηρίων ανά τον κόσμο.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ΧΑ κινήθηκε νωχελικά, αφενός με πολύ χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα, αφετέρου σε στενό εύρος διακύμανσης. Οι ελάχιστοι πωλητές φάνηκε να επικρατούν στο πρώτο μισό, πιέζοντας τον Δείκτη στο -0,55% (885,03 χαμηλό ημέρας), ωστόσο στο κλείσιμο ήρθε η ισορροπία και η περιοχή των μικρών κερδών.

Έτσι, δεν προσετέθη κανένα δεδομένο στην υφιστάμενη ανάλυση, που θέλει τον Δείκτη να έχει σταματήσει στο σημαντικό επίπεδο των 900 μονάδων εν είδει αντίστασης, και να κινείται οριακά στο πρώτο ανάχωμα των 880, με την επόμενη στάση στις 865.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη θα πέσουν οι προβολείς στη συνάντηση της Fed όπου ίσως υπάρξει λεκτικό πρί των προθέσεων της Ομοσπονδιακής Τράπεζας για τις επόμενες εβδομάδες, ενώ και η εβδομάδα αναμένεται χλιαρή, λόγω της προαναφερθείσας αργίας.

Για καθημερινές τεχνικές αναλύσεις του Γενικού Δείκτη μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OTMarkets.