Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Τα καλά νέα της Wall Street παρέσυραν και τα κρυπτονομίσματα

  • Home
  • Crypto News
  • Τα καλά νέα της Wall Street παρέσυραν και τα κρυπτονομίσματα

Η Wall Street είναι ως επί το πλείστον πράσινη σήμερα και αυτό έδωσε μια μικρή ώθηση στα κρυπτονομίσματα, τα οποία φαίνεται να αυξήθηκαν χάρη στις ανανεωμένες ελπίδες ότι η επιθετική νομισματική πολιτική της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ θα τιθασεύει τον πληθωρισμό και ότι σύντομα θα είναι σε θέση να αποσυρθεί από την πρόσφατη «δίαιτα» των αυξήσεων των επιτοκίων κατά 75 μονάδες βάσης.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin ξύπνησε από τον «λήθαργο» των αρχών της εβδομάδας για να αναπαυθεί και πάλι πάνω από την προηγούμενη στήριξη των 16.000 δολαρίων. Σήμερα διαπραγματευόταν περίπου στα 16.580 δολάρια, με άνοδο 5,37%.

Ας μην ξεχνάμε ότι το BTC υποχώρησε σε χαμηλό διετίας τη Δευτέρα εν μέσω φόβων για την τύχη της Genesis Global, μιας άλλοτε πανίσχυρης εταιρείας συναλλαγών και δανεισμού κρυπτογράφησης, η οποία φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για την άντληση νέων κεφαλαίων, αφού σταμάτησε τις αναλήψεις πελατών την περασμένη εβδομάδα. Η Genesis είναι το τελευταίο θύμα των συνεπειών της κατάρρευσης του ανταλλακτηρίου FTX του Sam Bankman-Fried και παρά την ανάκαμψη του bitcoin την Τρίτη, οι επενδυτές παρέμειναν νευρικοί.

Ethereum (ETH) και Altcoins

To ether άλλαζε πρόσφατα χέρια περίπου στα 1.170 δολάρια, σημειώνοντας άνοδο άνω του 7%.

Άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα βρίσκονταν σε μεγάλο βαθμό στο πράσινο, με το LINK και το AVAX να κερδίζουν σχεδόν 10% και το SOL σχεδόν 17%. Ο μεγάλος κερδισμένος των ημερών, ωστόσο, είναι το LTC, το οποίο έχει ανέβει σήμερα άνω του 27%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.