Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Οι επιπτώσεις της κατάρρευσης του FTX συνεχίζουν να ταράζουν την βιομηχανία κρυπτογράφησης – Η BlockFi έκανε αίτηση πτώχευσης

  • Home
  • Crypto News
  • Οι επιπτώσεις της κατάρρευσης του FTX συνεχίζουν να ταράζουν την βιομηχανία κρυπτογράφησης – Η BlockFi έκανε αίτηση πτώχευσης

Οι αγορές κρυπτογράφησης πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της Δευτέρας στο κόκκινο, προτού ένα ράλι αργά την ημέρα στείλει τα περισσότερα σημαντικά tokens σε θετικό έδαφος, ακόμη και όταν ο κλάδος συνέχισε να επεξεργάζεται τα διπλά πλήγματα της κατάθεσης για προστασία από πτώχευση της BlockFi και των εκτεταμένων διαμαρτυριών στην Κίνα για τους αυστηρούς περιορισμούς του Covid.

Η αίτηση πτώχευσης της BlockFi που κατατέθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ χθες ανέφερε πως τα περιουσιακά στοιχεία και οι υποχρεώσεις της BlockFi κυμαίνονται μεταξύ 1 και 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων το καθένα ενώ η εταιρεία είχε σημαντική έκθεση στην FTX καθώς και εξασφαλισμένα δάνεια στην Alameda Research.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin διαπραγματευόταν πρόσφατα περίπου στα 16.500 δολάρια, σημειώνοντας άνοδο άνω του +2% σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο. Η ανθεκτικότητα του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος συμβαδίζει με μια ευρύτερη επιβράδυνση της δραστηριότητας των περιουσιακών στοιχείων όλων των ειδών, καθώς οι ΗΠΑ γιόρταζαν τις ετήσιες διακοπές της Ημέρας των Ευχαριστιών και μια ύφεση στις κακές ειδήσεις που σχετίζονται με την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου FTX.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ether βρίσκεται και σήμερα περίπου στα 1.200 δολάρια, επίσης αυξημένο κατά σχεδόν +4%.

Τα περισσότερα άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς σημειώνουν και αυτά άνοδο, με το δημοφιλές DOGE να έχει ανέβει άνω του +8%, με τους λόγους για αυτήν την άνοδο ωστόσο να παραμένουν ασαφείς. Παρόμοια άνοδο σημειώνει και το LINK της Chainlink, ενώ ακολουθούν τα Litecoin (LTC) και Aptos (APT) με άνοδο άνω του +6%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.