Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Σχεδόν αμετάβλητα τα κρυπτονομίσματα καθώς πλησιάζει η συνεδρίαση της FOMC

  • Home
  • Crypto News
  • Σχεδόν αμετάβλητα τα κρυπτονομίσματα καθώς πλησιάζει η συνεδρίαση της FOMC

Οι επενδυτές συνέχισαν να «ροκανίζουν» τους οικονομικούς δείκτες που υποδηλώνουν ότι η επιθετική νομισματική πολιτική της Fed δεν έχει μειώσει τον πληθωρισμό όσο ήλπιζαν.

Bitcoin (BTC)

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς δεν χάνει ούτε κερδίζει πολύ έδαφος και σήμερα διαπραγματεύεται περίπου στα 16.800 δολάρια αλλά δεν δείχνει μεγάλη απόκλιση από το πόστο του από τα τέλη Νοεμβρίου, όταν και δημιούργησε στήριξη πάνω από τα 17.000 δολάρια.

Ethereum (ETH) και Altcoins

To ether παρέμεινε αμετάβλητο στα 1.230 δολάρια.

Τα υπόλοιπα altcoins βρίσκονται ανάμεικτα σήμερα με άλλα να σημειώνουν μικρή άνοδο και άλλα πτώση. Το SUSHI, το token του αποκεντρωμένου ανταλλακτηρίου SushiSwap, συνέχισε τη χθεσινή του πτώση και σήμερα χάνοντας -3%, ενώ το token του κρυπτο-δανειστή Celsius σημειώνει ράλι άνω του 30% καθώς ένας δικαστής που εμπλέκεται στην υπόθεση πτώχευσης της Celsius Networks διέταξε τον δανειστή κρυπτογράφησης να επιστρέψει κρυπτονομίσματα αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων στους χρήστες των λογαριασμών θεματοφυλακής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.