Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Προετοιμάζονται για τις ανακοινώσεις της εβδομάδας τα κρυπτονομίσματα

  • Home
  • Crypto News
  • Προετοιμάζονται για τις ανακοινώσεις της εβδομάδας τα κρυπτονομίσματα

Οι αγορές κρυπτογράφησης παρέμειναν ήρεμες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, καθώς οι επενδυτές προετοιμάζονταν για τα τελευταία σημαντικά γεγονότα στο μέτωπο του πληθωρισμού του 2022, την ανακοίνωση του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (ΔΤΚ) του Νοεμβρίου την Τρίτη και την τελευταία απόφαση της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ για τα επιτόκια μία ημέρα αργότερα.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin διαπραγματευόταν πρόσφατα στα 16.970 δολάρια, ελαφρώς κάτω από το σημείο στήριξης των 17.000 δολαρίων. Με λίγες μόνο δυσλειτουργίες, ωστόσο, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα βάσει κεφαλαιοποίησης διατηρείται σταθερά κοντά στα 17.000 δολάρια τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθώς οι επιπτώσεις από την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου FTX και άλλες «πανωλεθρίες» του κλάδου έχουν επιβραδυνθεί.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ether άλλαζε πρόσφατα χέρια περίπου στα 1.250 δολάρια, επίσης πρακτικά αμετάβλητο από την προηγούμενη ημέρα και από την αρχή του Σαββατοκύριακου.

Άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα διαπραγματεύονται κυρίως στο κόκκινο σήμερα, με το APTOS (APTOS) να υποχωρεί περισσότερο από -7% και το δημοφιλές memecoin DOGE άνω του -9%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.