Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Τα κρυπτονομίσματα συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία ανενόχλητα

  • Home
  • Crypto News
  • Τα κρυπτονομίσματα συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία ανενόχλητα

Ο κλάδος των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων είχε ένα αξέχαστο 24ωρο, αν και όχι για τους λόγους που θα προτιμούσε.

Αφενός, ο πρώην επικεφαλής της FTX και παιδί-θαύμα της κρυπτογράφησης Sam Bankman-Fried οδηγήθηκε στη φυλακή στις Μπαχάμες, δεν του επετράπη εγγύηση και δέχθηκε λεκτική επίθεση σε ακρόαση στο Κογκρέσο από το στέλεχος που τον αντικατέστησε ως διευθύνων σύμβουλος του ανταλλακτηρίου.

Αφετέρου, το Binance είδε έναν χείμαρρο αναλήψεων λίγες ώρες μετά την αναφορά ότι οι εισαγγελείς των ΗΠΑ εξέταζαν το ενδεχόμενο να απαγγελθούν ποινικές κατηγορίες κατά του ανταλλακτηρίου με τις μετοχές της τράπεζας Silvergate που είναι φιλική προς την κρυπτογράφηση να πέφτουν σε χαμηλό διετίας.

Ωστόσο, οι αγορές κρυπτογράφησης είχαν μάτια μόνο για τα ενθαρρυντικά στοιχεία για τον πληθωρισμό του Νοεμβρίου.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin κατάφερε να ξεπεράσει τα 17.800 δολάρια, σημειώνοντας κέρδη +3,2% τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς οι επενδυτές «αγκάλιασαν» τα τελευταία στοιχεία του δείκτη τιμών καταναλωτή (CPI), τα οποία έδειξαν αύξηση των τιμών κατά 7,1%, χαμηλότερη από το 7,4% που ανεμνόταν.

Ethereum (ETH) και Altcoins

To ether άλλαζε χέρια στα 1.320 δολάρια, επίσης αυξημένο κατά +2,8%.

Τα περισσότερα άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα είχαν μια σταθερή πράσινη απόχρωση σήμερα, με το AVAX, το token του δικτύου Avalanche, το SOL του δικτύου Solana και το AXS του δημοφιλούς παιχνιδιού Axie Infinity να σημειώνουν άνοδο περίπου +6% έκαστο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.