Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

H ανακοίνωση της FOMC προσγείωσε τα crypto ανώμαλα στην πραγματικότητα

  • Home
  • Crypto News
  • H ανακοίνωση της FOMC προσγείωσε τα crypto ανώμαλα στην πραγματικότητα

Το Bitcoin φαινόταν έτοιμο να συνεχίσει τη δυναμική του αυτή την εβδομάδα πριν ο πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, Jerome Powell, μειώσει τη διάθεση των επενδυτών με μια έντονη υπενθύμιση ότι η Fed δεν είχε τελειώσει με τη νομισματική της δράση, ακόμη και μετά τη μείωση της αύξησης των επιτοκίων της στις 50 μονάδες βάσης. Αλλά σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνεδρίαση της FOMC, ο Powell δήλωσε ότι η άνοδος των τιμών αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την οικονομία.

Bitcoin (BTC)

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς διαπραγματεύεται τις τελευταίες ώρες κοντά στα 17.660, περίπου εκεί όπου βρισκόταν πριν 24 ώρες, αν και το είδαμε να ξεπερνάει τα 18.300 νωρίτερα μέσα στην ημέρα μετά την απροσδόκητη επιβράδυνση των στοιχείων για τον πληθωρισμό του Νοεμβρίου και την αναμενόμενη ήπια στροφή της Fed.

Ethereum και (ETH) Altcoins

Το ether ακολούθησε παρόμοιο μοτίβο, σημειώνοντας άνοδο νωρίτερα μέσα στην ημέρα μέχρι και τα 1.350 δολάρια πριν πέσει και πάλι κοντά στα 1.280.

Τα περισσότερα altcoins βρίσκονται και αυτά στο κόκκινο, με τα DOGE, LINK και Ethereum Classic (ETC) να σημειώνουν πτώση άνω του -3%. Ελάχιστες εξαιρέσεις αποτελούν τα SOL της Solana, APT της Aptos και XMR της Monero, τα οποία σημειώνουν μικρή άνοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.