Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Αισιόδοξα ξεκίνησε η χρονιά για τα κρυπτονομίσματα

  • Home
  • Crypto News
  • Αισιόδοξα ξεκίνησε η χρονιά για τα κρυπτονομίσματα

Το 2022 ήταν σίγουρα μια χρονιά που οι κρυπτο-επενδυτές σίγουρα θα θυμούνται αφού η συνολική πτώση της παραδοσιακής αγοράς επηρέασε και τα κρυπτονομίσματα σε συνδυασμό με την κατάρρευση μεγάλων ανταλλακτηρίων και δανειστών της βιομηχανίας. Ωστόσο, σήμερα φαίνεται πως έχει επιστρέψει κάπως η αισιοδοξία αφού τα περισσότερα από τα μεγάλα κρυπτονομίσματα σημειώνουν άνοδο πάνω από 3%.

Bitcoin (BTC)

To bitcoin φαίνεται πως είναι αποφασισμένο να επιστρέψει στην σημαντική στήριξη των 17.000 δολαρίων όπου το είδαμε για μεγάλο μέρος των προηγούμενων μηνών, ευρισκόμενο σήμερα λίγο πάνω από τα 16.700 δολάρια.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ether βρέθηκε και αυτό και πάλι λίγο πάνω από τα 1.200 δολάρια εμμένοντας στη συγκεκριμένη στήριξη για το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 2 εβδομάδων του 2022.

Τα περισσότερα altcoins κινούνται και αυτά ανοδικά, με τα Cardano (ADA), Polygon (MATIC) και DOGE να σημειώνουν κέρδη άνω του +3%, ενώ τα Litecoin (LTC) και SOL (Solana) να βρίσκονται +7% και +13% αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.