Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Αμετάβλητα τα κρυπτονομίσματα – συνεχίζουν να κυμαίνονται στα επίπεδα των τελευταίων εβδομάδων

  • Home
  • Market News
  • Αμετάβλητα τα κρυπτονομίσματα – συνεχίζουν να κυμαίνονται στα επίπεδα των τελευταίων εβδομάδων

Παρόλο που δεν γνωρίζουμε αν οι τιμές κρυπτογράφησης θα ανακάμψουν το 2023, και πότε ακριβώς, οι αναλυτές φαίνονται ενωμένοι στην πεποίθηση ότι η «δυστυχία» της αγοράς δεν θα ξεπεράσει το μαρτύριο του 2022, όταν η κατάρρευση του γίγαντα FTX τον Νοέμβριο επισφράγισε ένα έτος ναυαγίων της βιομηχανίας.

Bitcoin (BTC)

Το bitcoin έμεινε αμετάβλητο κατά το τελευταίο 24ωρο εν μέσω ελαφρών συναλλαγών τυπικών για την περίοδο των διακοπών, ενώ συνεχίζει να κυμαίνεται μεταξύ 16.400 και 17.000 δολαρίων από τα μέσα Δεκεμβρίου, όταν αναζωπυρώθηκαν οι φόβοι για πληθωρισμό και απότομη ύφεση.

Ethereum (ETH) και Altcoins

To ether ακολούθησε την πορεία του BTC τη Δευτέρα για να παραμείνει και αυτό αμετάβλητο στο δικό του εύρος μεταξύ 1.150 και 1.230 δολαρίων.

Άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα πέρασαν την ημέρα σε μεγάλο βαθμό στο πράσινο, με το FLOW και το APE να αυξάνονται περισσότερο από +8% και +3%, αντίστοιχα.

Το SOL, το εγγενές κρυπτονόμισμα του blockchain Solana, συνέχισε την άνοδο που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα – όταν ο συνιδρυτής του Ethereum Vitalik Buterin έγραψε θετικά σχόλια για το πρωτόκολλo στο Twitter – προσθέτοντας +5% περίπου στο χθεσινό +12%. Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως, αν και με τιμή κοντά στα 12 δολάρια, έχει χάσει το 93% της αξίας του από ένα χρόνο πριν, όταν διαπραγματευόταν πάνω από 176 δολάρια – αποτέλεσμα της εμπλοκής του με το καταρρεύσαν οικοσύστημα Terra και το FTX.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.