Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Μίνι ράλι στα altcoin δημιουργεί ενθουσιασμό για πρώτη φορά μετά από μήνες

  • Home
  • Crypto News
  • Μίνι ράλι στα altcoin δημιουργεί ενθουσιασμό για πρώτη φορά μετά από μήνες

Πριν από εβδομάδες, η Solana βρισκόταν στο νεκροκρέβατο καθώς το 2022 έφτανε στο τέλος του και ο μεγάλος ανταγωνιστής του Ethereum -που βρισκόταν στο κέντρο του σύμπαντος των tokens του Sam Bankman-Fried- είχε χάσει πάνω από το 90% της αξίας του.

Αλλά τώρα φαίνεται πως τα εγγενή SOL tokens της Solana παίρνουν τον ανήφορο, καθώς οι αγορές κρυπτογράφησης επιχειρούν ανάκαμψη μετά από μήνες σε ύφεση. Το token του πρωτοκόλλου έχει αυξηθεί κατά +11% τις τελευταίες 24 ώρες και κατά +46% τις τελευταίες δύο εβδομάδες, όπου υπάρχει έντονη συναλλακτική δραστηριότητα, με τους καθημερινούς ενεργούς χρήστες να αυξάνονται κατά +40% τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Εκτός από την επιστροφή της Solana, οι υπόλοιπες μεγάλες εταιρείες κρυπτογράφησης τα πηγαίνουν επίσης καλά. Το Bitcoin (BTC) φαίνεται αποφασισμένο να επιστρέψει σιγά σιγά στα 20.000 δολάρια, αφού πρόσφατα έσπασε το όριο των 17.000 δολαρίων, και το ETH έχει αυξηθεί κατά +3% τις τελευταίες 24 ώρες, φτάνοντας στα 1.329 δολάρια. Τα altcoins έλαβαν ώθηση από ένα short squeeze, με μεγάλο πρωταγωνιστή της ημέρας το ΑΡΤ της Aptos, το οποίο έχει σκαρφαλώσει πάνω από +40% το τελευταίο 24ωρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.