Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Η Yuga Labs λανσάρει νέο NFT project μετά τα επιτυχημένα Ape Yacht Club

  • Home
  • Crypto News
  • Η Yuga Labs λανσάρει νέο NFT project μετά τα επιτυχημένα Ape Yacht Club

Ενώ η αγορά βρίσκεται σε διάθεση για meme coin, υπάρχει μια βαθύτερη συζήτηση σχετικά με την καταιγίδα που ετοιμάζεται στην Ουάσινγκτον και το τί σημαίνει αυτό για τα πιο ριψοκίνδυνα περιουσιακά στοιχεία.

Το Bitcoin και το ΕΤΗ ξεκίνησαν την εργάσιμη ημέρα στην Ασία στο κόκκινο παρέα με την πλειοψηφία των υπολοίπων altcoins.

Το μεγαλύτερο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο σημειώνει πτώση άνω του -2%, ενώ το ΕΤΗ σημειώνει πτώση -3,6%.

Το ΑΡΤ της Aptos κάνει την έκπληξη για άλλη μια μέρα και είναι η φωτεινή εξαίρεση, αφού σημειώνει άνοδο άνω του +6% εν μέσω της κόκκινης θάλασσας των υπολοίπων νομισμάτων. 

Η συλλογή NFT ‘Sewer Pass’ της Yuga Labs κερδίζει πάνω από 6 εκατ. δολάρια σε πωλήσεις μέσα σε λίγες ώρες

Μετά την ανακοίνωση της παρουσίασης ενός νέου NFT project εντός του οικοσυστήματος Bored Ape Yacht Club, η Yuga Labs κυκλοφόρησε τα Sewer Passes για minting την Τετάρτη, αποδίδοντας πάνω από 4.000 ETH (πάνω από 6 εκατομμύρια δολάρια) σε συνολικό όγκο πωλήσεων μέσα σε λίγες ώρες.

Τα Sewer Passes χωρίστηκαν σε τέσσερα επίπεδα, ανάλογα με το αν ο κάτοχος ενός BAYC ή MAYC NFT είχε επίσης ένα Bored Ape Kennel Club NFT στο πορτοφόλι του. Η κατώτατη τιμή για ένα Tier 1 Sewer Pass στη δευτερεύουσα αγορά NFT, OpenSea, ήταν 1,3 ETH (περίπου 1.970 δολάρια), ενώ τα Tier 4 Pass πουλούνταν έως και 420 ETH (περίπου 640.000 δολάρια).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.