Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

To bitcoin συνεχίζει να κερδίζει έδαφος – ξεπέρασε για λίγο τα 23.000 δολάρια

  • Home
  • Crypto News
  • To bitcoin συνεχίζει να κερδίζει έδαφος – ξεπέρασε για λίγο τα 23.000 δολάρια
Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin συνέχισε την πρόσφατη ανοδική του πορεία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ξεπερνώντας τα 23.000 δολάρια σε ένα σημείο – η πρώτη φορά που ξεπέρασε αυτό το όριο από τις αρχές Αυγούστου – πριν υποχωρήσει αργά την Κυριακή.

Σήμερα βρίσκεται λίγο πάνω από τα 22.880 δολάρια, περίπου αμετάβλητο για τις τελευταίες 24 ώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Bitcoin έχει αυξηθεί κατά περίπου +37% αυτές τις πρώτες 23 μέρες του Ιανουαρίου, καθώς οι επενδυτές ξεπερνούν διάφορα κωλύματα της βιομηχανίας κρυπτογράφησης, με πιο πρόσφατο την κατάθεση της Genesis Global για προστασία Chapter 11 από πτώχευση.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ether ακολούθησε παρόμοια πορεία το Σαββατοκύριακο και πρόσφατα άλλαζε χέρια κοντά στα 1.630, σημειώνοντας άνοδο περίπου +1%. Το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε αγοραία αξία σημειώνει άνοδο περίπου +4,5% από την προηγούμενη εβδομάδα και +35% από τις 31 Δεκεμβρίου.

Τα περισσότερα άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα πήραν μια ανοιχτή πράσινη απόχρωση, αν και το AXS, το token της πλατφόρμας παιχνιδιών Axie Infinity, σημείωσε άνοδο άνω του εκπληκτικού +40% ενώ και το GMT της Stepn σημειώνει άνοδο άνω του +26%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live.