Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Στα χθεσινά επίπεδα κινούνται bitcoin και ether

  • Home
  • Crypto News
  • Στα χθεσινά επίπεδα κινούνται bitcoin και ether
Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin έσπασε και πάλι το υψηλό των 23.000 δολαρίων τη Δευτέρα πριν υποχωρήσει λίγο κάτω από αυτό το όριο – σε μια επαναλαμβανόμενη απόδοση από το Σαββατοκύριακο που συνέχισε να αντανακλά τη νέα αισιοδοξία των επενδυτών – για να αναπαυθεί κοντά στα 22.900 δολάρια, πέριξ του αμετάβλητου τις τελευταίες 24 ώρες.

Παρόλα αυτά, αρκετοί αναλυτές δεν είναι πεπεισμένοι ότι το ράλι θα διαρκέσει μετά από ένα σχεδόν 14μηνο bear market και μια σειρά από φιάσκο στη βιομηχανία που έχουν κλονίσει την ήδη εύθραυστη πίστη του κοινού στον κλάδο.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ΕΤΗ επίσης παρέμεινε πέριξ του αμετάβλητου αλλά άνετα πάνω από τα 1.600 δολάρια.

Άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα ήταν ανάμεικτα με το AVAX,  του πρωτοκόλλου Avalanche, το XRP, του δημόσιου blockchain ανοικτού κώδικα XRP Ledger, και το DOT της Polkadot να αυξάνονται, αλλά το AXS, της πλατφόρμας παιχνιδιών Axie Infinity, το οποίο  είχε εκτιναχθεί περισσότερο από 40% την Κυριακή, να πέφτει περισσότερο από -6%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live.