Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Με ζωηρή διάθεση έκλεισαν το Σαββατοκύριακο τα κρυπτονομίσματα

  • Home
  • Crypto News
  • Με ζωηρή διάθεση έκλεισαν το Σαββατοκύριακο τα κρυπτονομίσματα

Το Σαββατοκύριακο πριν από την αποκάλυψη της τελευταίας απόφασης της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ για τα επιτόκια, οι επενδυτές κρυπτογράφησης είχαν ζωηρή διάθεση, μεταφέροντας την αισιοδοξία της περασμένης εβδομάδας, παρά τα ενίοτε αντικρουόμενα οικονομικά στοιχεία και τις ανησυχητικές εκθέσεις κερδών δ’ τριμήνου από ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου.

Bitcoin (BTC)

Έτσι, έστειλαν το bitcoin τόσο κοντά στα 24.000 δολάρια κάποια στιγμή την Κυριακή όσο δεν έχει βρεθεί από τα μέσα Αυγούστου, πριν υποχωρήσει στα 23.760 δολάρια, με κέρδη σχεδόν 3%. Σήμερα το βρίσκουμε κοντά στα επίπεδα της προηγούμενης εβδομάδας, λίγο κάτω από τα 23.300 δολάρια, αλλά σταθερά πάνω από τη νέα του στήριξη στα 23.000.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ether, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε αγοραία αξία, τα πήγε ακόμα καλύτερα από το BTC την Κυριακή, σημειώνοντας άνοδο σχεδόν 5% σε ένα σημείο σκαρφαλώνοντας πάνω από τα 1.650 δολάρια, ένα όριο που το έχει ξεπεράσει δύο φορές τις τελευταίες εννέα ημέρες. Σήμερα, ωστόσο, το βρίσκουμε και αυτό λίγο κάτω από τα 1.600 δολάρια με πτώση της τάξεως του 1%.

Τα περισσότερα άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα βρίσκονται σήμερα στο κόκκινο, με το Dogecoin (DOGE) να σημειώνει μια πτώση της τάξεως του σχεδόν 5%, ενώ εξαίρεση αποτελεί το MANA, το token της πλατφόρμας 3D εικονικής πραγματικότητας Decentraland, το οποίο σημειώνει άνοδο άνω του 3%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live και συντονιστείτε για το καθημερινό σχόλιο στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στον «Αντικριστή» του Οικονομικού Ταχυδρόμου.