Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα κάτω από τα 23.000 το bitcoin

  • Home
  • Crypto News
  • Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα κάτω από τα 23.000 το bitcoin
Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) και Altcoins

Τα κυριότερα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία διαπραγματεύτηκαν πέριξ του αμετάβλητου και σχετικά κοντά στα χθεσινά επίπεδα, με το bitcoin να βρίσκεται στα 22.985 δολάρια και το ether στα 1.640 δολάρια.

Τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα κινούνται ανάμεικτα στο ταμπλό, με τα APT (Aptos), MATIC (Polygon) και SOL (Solana) να βρίσκονται στην πράσινη μεριά, και τα XRP (Ripple), ADA (Cardano) και DOGE (Dogecoin) στην κόκκινη.

Ολοκληρώθηκε η δίκη μεταξύ του καλλιτέχνη Mason Rothschild και του γαλλικού οίκου πολυτελείας Hermès

Τα όρια της τέχνης και του δικαίου των εμπορικών σημάτων δοκιμάστηκαν την περασμένη εβδομάδα, καθώς η δίκη μεταξύ του 28χρονου καλλιτέχνη Mason Rothschild και της Hermès ολοκληρώνεται.

Οι εντάσεις μεταξύ των δύο έχουν δημιουργηθεί από τον Δεκέμβριο του 2021, όταν ο Rothschild κυκλοφόρησε τη συλλογή του από 100 γούνινες ψηφιακές τσάντες με τον τίτλο MetaBirkins – ένα όνομα που λειτουργεί ως νεύμα στην υπογραφή της Hermès για την τσάντα Birkin – στην Art Basel στο Μαϊάμι. Το έργο ήταν η προέκταση ενός μοναδικού έργου τέχνης NFT με την ονομασία “Baby Birkin”, το οποίο αρχικά πωλήθηκε σε δημοπρασία τον Μάιο του 2021 για 5,5 ETH, ή περίπου 23.500 δολάρια εκείνη την εποχή.

Οι ένορκοι αναμένεται να καταλήξουν σε ετυμηγορία αυτή την εβδομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live και συντονιστείτε για το καθημερινό σχόλιο στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στον «Αντικριστή» του Οικονομικού Ταχυδρόμου.