Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Στάσιμα παραμένουν τα κρυπτονομίσματα

  • Home
  • Crypto News
  • Στάσιμα παραμένουν τα κρυπτονομίσματα

Το Bitcoin και το ether συνέχισαν την πρόσφατη στάσιμη πορεία τους, αν και περισσότερο προς το κόκκινο, ενώ αρκετά DeFi tokens υποχώρησαν αργότερα μέσα στην ημέρα μετά την άνοδο που σημείωσαν νωρίτερα.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin (BTC) διαπραγματευόταν χθες λίγο κάτω από τα 19.000 δολάρια, με πτώση 1,5% και λίγο κάτω από το κατώτερο άκρο του εύρους των 19.000-21.000 δολαρίων που το κρυπτονόμισμα καταλαμβάνει για περισσότερο από ένα μήνα. Βέβαια, τις τελευταίες ώρες φαίνεται να ανακάμπτει ελαφρώς, έχοντας επιστρέψει λίγο πάνω από τα 19.100, και συνεχίζοντας να ακολουθεί τον κινητό μέσο όρο των 20 ημερών του, γεγονός που αποτελεί σαφή ένδειξη της ανθεκτικότητας του bear market.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ETH άλλαζε πρόσφατα χέρια λίγο κάτω από την κατώτατη στήριξη των 1.300 δολαρίων, μειωμένο κατά 2,4% από την Τρίτη, ενώ συνέχισε επίσης την πρόσφατη τάση του κάτω από τον μέσο όρο των 20 ημερών του.

Τα υπόλοιπα altcoins δείχνουν ανάμεικτα συναισθήματα, με τα Ripple (XRP), Uniswap (UNI) και Polkadot (DOT) να ανεβαίνουν οριακά. Άλλα μεγάλα altcoins, όπως τα Solana (SOL), Chainlink (LINK) και Polygon (MATIC) σημειώνουν πτώση της τάξεως του -2% ενώ το Quant (QNT) συνεχίζει την κατηφόρα των τελευταίων ημερών του με πτώση άνω του -10%.

Η Tesla διατήρησε το αποθεματικό της σε bitcoin

Η κατασκευάστρια ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla (TSLA) δεν πούλησε καμία από τις μετοχές της σε bitcoin ούτε αγόρασε επιπλέον bitcoin κατά το τρίτο τρίμηνο, όπως ανέφερε την Τετάρτη στην έκθεση αποτελεσμάτων της.

Έτσι, η αξία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της παρέμεινε στα 218 εκατομμύρια δολάρια, όπως ήταν και στο τέλος του δεύτερου τριμήνου, όταν η Tesla εξέπληξε ορισμένους επενδυτές πουλώντας bitcoin αξίας 936 εκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή περίπου το 75% των συνολικών της συμμετοχών, προκειμένου να αντλήσει μετρητά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.